Instagram'ın 'IGTV' Videoları, Şimdi de Facebook'a Geliyor

9
4
3
2
1
Facebook, Instagram'la bağlarını güçlendirmek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik videoların hem Instagram hem de Facebook üzerinden paylaşılmasını sağlıyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Facebook'a olan güven, yaşanan skandallarla iyiden iyiye azaldı. Hal böyle olunca da Facebook, sahibi olduğu Instagram ve WhatsApp uygulamalarını kullanarak sarsılan imajını kurtarmaya çalışıyor. Facebook'un bu konudaki son girişimiyse sosyal medya uzmanı Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldı. 

Wong tarafından ortaya çıkarılan bu yeni özellik, Instagram kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılan "IGTV" özelliğinin Facebook'a entegrasyonunu içeriyor. Facebook bu sayede, Instagram'la olan bağını biraz daha artıracak ve kullanıcıların gözünde sarsılan imajını bir kez daha Instagram üzerinden kurtarmaya çalışacak.

IGTV

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Wong, kullanıcıların IGTV videolarını Facebook üzerinden de paylaşabileceklerini söyledi. Wong'un açıklamalarına göre bu özellik hala test aşamasında ve kullanıcıların hizmetine sunulması biraz daha zaman alacak.

Wong, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara özelliğin nasıl göründüğüne dair bir de ekran görüntüsü ekledi. İşte IGTV videolarının Facebook'ta paylaşılmasını sağlayan özellik böyle görünüyor;

Instagram

Özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte IGTV videoları hem Instagram hem de Facebook üzerinden görüntülenebilecek. Ancak Facebook'un Instagram'la bağlarını güçlendirmek için yaptığı bu hamlenin ne kadar etkili olacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2019/09/instagram-syndicate-igtv-videos-with-facebook.html
9
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
3
2
1