Instagram'ın Ardından Facebook ve Messenger da Windows Phone'dan Çekiliyor

12
9
6
3
0
Windows Phone'un çöküşü sosyal medyanın dev uygulamaları tarafından hızlandırılıyor. Geçtiğimiz günlerde platformda Instagram desteğinin sonlandırılacağı açıklanmıştı. Şimdi de benzer açıklamalar Facebook ve Messenger için yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Instagram'ın Windows Phone'dan kaldırılacağı haberini sizlerle paylaşmıştık. Instagram ile başlayan bu akım Facebook ve Messenger uygulamalarıyla devam ediyor.

Instagram'ın 30 Nisan itibarıyla Windows Phone destekli cihazlarda kullanılamayacağı haberinin ardından Engadget'tan yeni bir haber geldi. Habere göre bir Microsoft sözcüsü, Facebook'un ve Messenger'ın da 30 Nisan'da Instagram ile birlikte kullanıma kapatılacağını doğruladı.

Bazı tahminlere göre bu üç büyük uygulamanın ardından birçok farklı uygulamanın da Windows Phone'dan çekilmesi öngörülüyor. Sosyal medyanın dev uygulamalarının platformdan çekilmesinin ardından Windows Phone kullanıcılarının cihazlarını değiştirmeleri gerecek gibi görünüyor.

Güncel pazar payı %0 olan Windows 10 Mobile'ın tüketicileri pek fazla zarara sokmayacağı öngörülüyor ancak Microsoft gibi büyük bir şirketin bu şekilde başarısız olduğunu görmek bir hayli üzücü.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/facebook-and-messenger-apps-for-windows-phones-are-also-being-killed-off
12
9
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
12
9
6
3
0