Instagram’ın Keşfet Özelliğine Kategoriler Arasında Seçim Yapabileceğiniz Yeni Özellik Eklendi

8
2
1
0
0
Instagram için artık ülkemizin en popüler sosyal medya aracı diyebiliriz. Gün içerisinde belki de saatlerimizi harcadığımız bu mecra, şimdi yeni bir güncellemeye ev sahipliği yapıyor.

Fotoğraf paylaşım amacı ile başlayan ancak sonrasında ‘Hikayeler’ özelliği ile başarılı bir ivme yakalayan sosyal medya platformu Instagram, yeni bir güncelleme aldı. Keşfet özelliğine gelen güncelleme sayesinde, artık gönderileri belli kategoriler altında takip edebileceğiz.

Senin için, Güldürü, Stil, Müzik, Güzellik, Yemek, Dekorasyon, Spor ve Oyun gibi farklı kategorilerin bulunduğu yeni keşfet özelliği, adeta sizi uygulamaya daha fazla çekmek için tasarlanmış. İlgi alanlarınıza ve daha önceki takiplerinize göre değişebilen bu kategorilerde, tabii ki yine yapay zeka ve makine öğreniminin parmağı var.

Facebook’un F8 geliştirici konferansında duyurulan ve şimdi hayata geçen keşfet güncellemesi, muhtemelen uygulamanızı güncellemeniz sonucunda sizin için de görünür olacaktır. Uygulamanın yakın zamanda aldığı IGTV özelliğini de hesaba katarsak, Instagram’ın dur durak bilmeden yenilikler için çalıştığını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/26/instagram-update-explore-tabs/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#A05.vdaanPqM
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0