Instagram'ın Masaüstü Sürümü Nihayet Yayında

1
1
0
0
0
Windows Mobile versiyonu bile henüz geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan Instagram, masaüstü bilgisayarlarla da sonunda buluştu.

Geçtiğimiz Nisan ayında Windows Mobile versiyonu çıkan Instagram, nihayet Windows işletim sistemli bilgisayarlarda da kullanılabilecek.

Windows Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek olan uygulamada, direkt mesaj alıp göndermeniz, hikayeleri incelemeniz veya gerek kendi akışını gerekse listenizde ekli olan arkadaşlarınızın akışlarını görmeniz mümkün. Web sayfası üzerinden erişim sağlanabilen versiyondan farklı olarak uygulamada, Facebook ve Messenger için paylaş butonu da bulunuyor.

Ancak Instagram hesabınıza yeni bir fotoğraf çekip eklemek isterseniz eğer, bunun için bir tablet bilgisayara ya da dokunmatik ekran ve ön kamerası bulunan bir bilgisayara ihtiyacınız var demektir. Ya da, çektiğiniz fotoğrafları başka bir uygulama ile düzenleyip, bilgisayarından karşıya yüklemek zorundasınız. Aksi takdirde, yani kamerası olmayan bir bilgisayardan anlık fotoğraf paylaşımı seçeneğini denendiğinde, uygulama hata veriyor ve kapanıyor.

Henüz eksikleri bulunan Instagram masaüstü sürümü, yapılması muhtemel güncellemeler ve alacağı bir WebCam desteği sayesinde çok daha kullanışlı bir hal alacaktır kuşkusuz.

Instagram uygulamasını bilgisayarınızda denemek isterseniz, şuradan yükleyebilirsiniz.

Kaynak : http://thenextweb.com/apps/2016/10/14/instagram-finally-arrives-on-windows-desktops-but-still-needs-work/
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0