Instagram, Hangi Arkadaşlarınızın Çevrimiçi Olduğunu Gösteren Yeni Bir Güncelleme Yayınladı

39
12
6
2
2
Instagram'a, özel mesajlar bölümüne girdiğinizde arkadaşlarınızdan hangilerinin aktif olduklarını görmenizi sağlayacak bir güncelleme geldi.

Kısa bir süre önce gelen güncelleme ile beraber Instagram'da daha önce konuştuğunuz kişiler ve arkadaşlarınızın çevrimiçi olduklarını görebileceksiniz. Daha önce Facebook Messenger'da uygulandığı gibi çevrimiçi olan kişinin fotoğrafının yanında yeşil bir nokta bulunmaktadır.

Son güncellemeyle gelen özellikle beraber aktif olduğunu göstermek istemeyen kullanıcıların, ayarlar bölümüne girerek "hareket durumu" seçeneğinden özelliği kapatması gerekmektedir. Instagram'ın güncellemedeki amacının ise içeriklere bakmak için uygulamaya girmiş insanlar arasındaki iletişimin arttırılması olarak açıklandı.

Ayrıca Instagram'ın, direkt mesaj aracılığıyla gerçekleşen gerçek zamanlı sohbet sayısını arttırmayı planladığı belirtildi. Güncelleme birçok kullanıcı tarafından beğenilerek kullanılmaya başlandı bile ancak bazıları ise bu özelliği kapatarak Instagram'ın direkt mesaj bölümünü sıkça kullanmamaktadır.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Instagram-activity-status-see-when-your-friends-are-online_id106812
39
12
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
39
12
6
2
2