Instagram'ın Yeni Soru Sorma Özelliğinde Anonim Yanıt Vermek Mümkün Olabilir

22
4
4
3
3
Instagram yeni bir soru sorma özelliği test ediyor. Yeni soru sorma özelliği, mevcut anket özelliğinin aksine kullanıcılara soruları anonim olarak yanıtlama imkanı sunabilir.

Geçtiğimiz günlerde siz değerli takipçilerimize aktardığımız haberde Instagram’ın yeni bir ‘soru sorma’ özelliği test ettiğini duyurmuştuk. Söz konusu özellik, anket ve emoji kaydırma özelliğinden farklı olarak Instagram Hikayeler’de takipçilerinize açık uçlu sorular sorabilmenize izin veriyordu.

Şu ana kadar Instagram kullanıcıları, takipçilerine açık uçlu sorular sormak için üçüncü taraf uygulamalar kullanıyordu. Sarahah uygulaması bu sayede viral olmayı başarmıştı. Fakat Sarahah’ın viral olmasının tek nedeni açık uçlu sorular değildi; Sararah, kullanıcıların anonim olarak geri bildirimde bulunmasını mümkün kılıyordu.

Instagram’ın yeni ‘soru sorma’ özelliği ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de bu; kullanıcılar hikayelerde sorulan soruları anonim olarak cevaplayabilecekler mi? Mevcut anket ve emoji kaydırma özelliklerinde kullanıcılar soru soran kişiye anonim olarak geri bildirimde bulunamıyor. Instagram’ın yeni soru sorma özelliği ile bu durumu değiştirip değiştirmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/02/instagram-stories-questions-feature/#FPxTZqLFGOq7
22
4
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
22
4
4
3
3