Instagram iOS Uygulamasına Karanlık Mod Geldi

49
11
5
2
2
Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım platformlarından Instagram, kullanıcıların dört gözle beklediği Dark Mode (Karanlık Mod) desteğine nihayet kavuştu. Ancak Karanlık Mod desteği şu an için yalnızca iOS uygulamasında bulunuyor.

Facebook’un kanatları altında yoluna emin adımlarla devam eden Instagram, yayınlanan yeni güncellemesinde Karanlık Mod özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. Instagram’ın yeni tasarımı, tıpkı iOS 13’teki gibi koyu gri ve siyah renklerinin bir karışımını sunuyor.

iOS 13’ün piyasaya çıkmasından yaklaşık üç hafta sonra Karanlık Mod desteği sunan sosyal medya devi, Apple’ın mobil işletim sistemi ile bütünleşik bir yapıda çalışıyor. Bu da, uygulamanın sistem ayarlarınıza göre açık ve koyu tasarımlar arasında otomatik olarak geçiş yapacağı anlamına geliyor.

Instagram

Facebook, popüler uygulaması Instagram’a Karanlık Mod özelliğini kazandırmasına rağmen, ana Facebook uygulaması için henüz böyle bir adım atmadı. Şirketin, yeni cihazlar ve özellikler için uygulamalarını güncelleme geçmişi göz önüne alındığında, özelliğin başlatılmasından sadece üç hafta sonra Instagram’ın Karanlık Mod desteğini kazanması oldukça dikkat çekici. Fakat önümüzdeki günlerde Facebook uygulamasına da Karanlık Mod özelliğinin gelmesi bekleniyor.

Bununla birlikte, Instagram uygulamanızda henüz Karanlık Mod seçeneğini göremediyseniz, endişelenmenize gerek yok. Zira yeni güncellemenin tüm iOS kullanıcılarına yayınlanması birkaç günü bulabilir. 

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/10/07/instagram-dark-mode-ios-13/
49
11
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
49
11
5
2
2