Intel, AMD'ye Meydan Okudu: Sıkıyorsa Bizi Oyunlarda Yenmeyi Deneyin

55
15
10
4
2
E3 2019 etkinliği çerçevesinde Intel, ezeli rakibi AMD'ye karşı oldukça iddialı söylemlerde bulunuyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Intel'in düzenlediği "gerçek dünyada oyun performansı" etkinliğinde oyunlarda yeni bir çağa geçiş yapılacağına dair bazı ipuçları verildi. Etkinlikte söz alan California, ABD merkezli teknoloji devi şirketin Teknoloji Pazarı Liderliği bölümünün müdürü Jon Carvill ise AMD'ye resmen meydan okudu.

Katılımcılara karşı konuşma yapan Carvill: "Size, AMD'ye meydan okumanız için meydan okuyorum. Eğer ki bu sektörde tahta oturmak istiyorsalar gelip öncesinde bizi 'gerçek dünyada oyun' konseptinde yenmeliler. Gerçek dünyada oyun konseptiyle gerçekleştirilen performans testlerinden galip gelmek, özel olarak tasarlanmış işlemcilerimiz için belirleyici etken olacaktır. Bu performans ölçme yönteminin arkasında duracağız." dedi.

AMD'nin bu akşam tanıtacağı yeni ürünleri arkasında sağlam bir şekilde durmasına rağmen Intel fazlasıyla öz güvenli söylemlerde bulunuyor. AMD'nin en yüksek teknik özelliklerine sahip işlemcisiyle Intel'in en yüksek teknik özelliklere sahip işlemcisi karşılaştırıldığında ise Intel'in neye dayanarak bu şekilde davrandığı net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Kaynak : https://hexus.net/tech/news/cpu/131558-intel-challenges-amd-beat-us-real-world-gaming/
55
15
10
4
2
Emoji İle Tepki Ver
55
15
10
4
2