İnternet Dünyasının Fellik Fellik Davetiye Aradığı Malum Site: Apollo.rip

0
0
0
0
0
İnternet dünyasında bir anda popüler hale gelen malum site Apollo.rip, tüm dünyanın deli gibi davetiye aradığı bir site haline geldi.

Zamanında Zamunda gibi sitelerden deli gibi davetiye ararken yeni nesil malum sitelere yepyeni bir örnek geldi. Apollo.rip adresinden erişilebilen yeni torrent sitesi, Xanax.rip adıyla biliniyordu. Yeni bir hal alarak müzik paylaşımının yanı sıra, uygulama, e-kitap ve video gibi içeriklerin yüklenip paylaşılabildiği Apollo.rip, Reddit başta olmak üzere deli gibi davetiye isteniyor.

Kayıt şeklinin üyelere verilen 5’er davetiyenin dağıtılmasıyla olan Apollo.rip için ülkemizde de Ekşi Sözlük’te günlerdir popüler bir şekilde tüm entrylerde davetiye istenmesiyle dikkat çekiyor. Son dönemlerde deli gibi malum sitelerin kapatıldığını düşünürsek, birçok kişi davetiye almadan Apollo.rip gerçek manada RIP olabilir gibi.

Ancak biz uyarımızı da yapmadan geçmeyelim; bu tarz malum siteler kesinlikle illegal bir yapıdadır. Yani bu sitede yapacağınız indirme ve yüklemeler kesinikle yasa dışıdır. Bunu hatırlatmakta fayda var.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0