İnternet Manyağı Çocuklarına Ev İşi Karşılığında Wi-Fi Şifresini Veren Anne Gibi Anne

1
0
0
0
0
Günümüz çocuklarının en büyük tutkusu olan interneti oldukça akıllı bir şekilde kullanan anne internet gündemine oturdu.

Özellikle yeni neslin tutkusu haline gelen internet hem sosyal medya, hem oyun hem de YouTube izleme derdi ile delicesine kullanılıyor. Birçok gencin hayatında büyük önem arz eden internet konusunda birçoğumuz annemizden “Kapat şu bilgisayarı da bana yardım et” diye serzenişlerini duymuşuzdur.

Genellikle fişi çekme ile sonuçlanan bu duruma akıllıca çözüm getiren bir Amerikan anne internette konuşulmaya başlandı bile.

Yukarıda görebileceğiniz gibi bir not ile çocuklarına internet uğruna iş yaptıran anne, “Bugünün Wi-Fi şifresi mutfağı temizleyip annenize göndermeniz halinde açılacaktır” mesajı vermiş. Aynı zamanda genç nesilin zeki olmasını da göz ardı etmeyen anne, mutfağın gerçekten temizlendiğini anlamak için fırının karşısına bir kutu kraker koyarak fotoğrafı çekmelerini istiyor. Hatta bunu her gün farklı bir istek ile yapan anne üşenmeden her gün wifi şifresini değiştirmekten de geri kalmıyormuş.

Sonuna da Star Wars’a ufaktan bir gönderme yaparak “May the odds be ever in your favor” yani “Şans sonsuza dek sizinle olsun” diyen anne gerçekten mantıklı bir hareketle çocuklarına nasıl ev işi yaptırabileceğini çözmüş bile. Bu yaratıcı düşüncesinden dolayı buradan anneyi tebrik etmek gerek.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0