İnternetin Acı Günü: Asık Suratıyla Tanınan Grumpy Cat, 7 Yaşında Öldü

87
8
3
2
1
İnternetin en meşhur kedilerinden olan ve pek çok eğlenceli görselin de yıldızı durumundaki Grumpy Cat, yedi yaşında hayata veda etti.

İnternet oldukça ilginç bir mecra. Bu mecrada bir ev kedisi, asık suratıyla bir anda dünya çapında popüler hale gelebiliyor. Bunun en güzel örneği de Grumpy Cat idi.

Sürekli olarak bezmiş ve bir şeylere kafası atmış gibi durmasından dolayı internette Grump Cat adıyla meşhur olan kedinin, 2.4 milyon takipçili Instagram sayfası üzerinden yapılan paylaşım ile öldüğü duyuruldu.

()

Gönderide, en iyi uzmanların ve sevgi dolu ailesinin çabalarına rağmen, Grumpy’nin geçirdiği idrar yolu enfeksiyonunun hayvan için çok ağır hale geldiği belirtildi. Gönderiye göre Grumpy, 14 Mayıs Salı sabahı sahibi Tabitha’nın kollarında, huzur içinde can verdi.

Grumpy'nin ailesi, "Bebeğimiz ve ailenin sevilen bir üyesi olmasının yanında, Grumpy Cat dünyanın her yanında milyonlarca insanın gülümsemesine yardımcı oldu -zor zamanlarda bile. Ruhu, her yerdeki hayranlarıyla yaşamaya devam edecek." ifadeleriyle gönderilerini sonlandırdı.

İnternetin eğlenceli içeriklerinin ve ‘meme’ adıyla bilinen komik görsellerinin çıkış noktası olan 9gag, reddit, 4chan gibi sitelerde de kedi için adeta yas tutuluyor.

Daha önce de ülkemizin sevilen sokak kedilerinden Tombik, ölümüyle internette büyük üzüntü yaratmıştı. Daha sonra Kadıköy'de kedinin her zaman durduğu yere bir heykeli koyulmuştu. 

Kaynak : https://mashable.com/article/grumpy-cat-dies-aged-seven/
87
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
87
8
3
2
1