İnternette Tanıştığı Kızı Görmek İçin Çin’e Giden Adamın Dramı

0
0
0
0
0
Hollanda’da yaşayan 41 yaşındaki bir adam, internette tanıştığı Çinli kız arkadaşını görmek için gittiği Çin’de kız tarafından ekilince, 10 gün boyunca beklediği havalimanında fiziksel yorgunluk sonucu hastaneye kaldırıldı.

İnternetten de tanışılmış olsa aşk, insana olmadık şeyler yaptırabiliyor. Hollanda’da yaşayan 41 yaşındaki Alexander Pieter Cirk, internetten tanıştığı Çinli kız arkadaşını (Zang) görmek için Çin’in Hunan bölgesine bağlı Çangsa kentine gitti. Buradaki havalimanında kızın kendisini karşılamasını bekleyen adamın beklentileri maalesef boşa çıktı ve 26 yaşındaki Çinli kız Zang, kendisini karşılamaya gelmedi. Aradan geçen 10 güne rağmen aşkından vazgeçmeyip havalimanında beklemeye devam eden Cirk, yaşadığı fiziksel yorgunluk sonucu hastaneye kaldırıldı. 

Yaşananları televizyonda öğrenen Zang ise yaptığı açıklamada, “Romantik ilişkimizi ilerletmiştik ancak sonra beni fazla aramaya başladı. Bir gün bana birden aldığı uçak biletlerini gösterdi ve ben bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Daha sonra benimle iletişim kurmadı” dedi. Cirk’in havalimanına gelip kendisini telefonla aradığı sırada estetik ameliyatı olmak için şehir dışında olduğunu ve telefonu yüzüne kapattığını söyledi.

Çin’deki sosyal medya kullanıcıları ise Cirk’le ağır dalga geçmişler ve Weibo’da açtıkları ‘İnternette tanıştığı kız arkadaşıyla buluşmak için Çangsa’ya gelen yabancı adam’ etiketi günlerce trend oldu. Bazı ‘romantik’ kullanıcılar ise Cirk’e sahip çıkarak ‘ilişkisini ciddiye alarak binlerce kilometre yol kat eden bu adama saygı duyun’ şeklinde yorumlarda bulunmuşlar.

Cirk, Çin’de tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra ülkesine tekrar geri dönmüş. 26 yaşındaki Zang ise Hollandalı erkek arkadaşıyla tekrar buluşmak istediğini ve ilişkilerini tekrar sürdürmek istediğini söylemiş. (O adam şimdi meşhur oldu Zang hanım, kendisiyle ne kadınlar tanışmak istiyordur. Artık senin değişik triplerini çeker mi zannediyorsun?)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0