iOS 10'la Çalışan Akıllı Ayna iMirror ile Tanışın!

0
0
0
0
0
Rafael Dymek isimli genç, iOS 10 işletim sistemi temelli bir akıllı ayna yaptı. Artık iOS farkıyla saçınızı tararken taksi çağırabilecek veya maillerinizi kontrol edebileceksiniz!

İnternete sızan bir video teknoloji tutkunlarını şaşırttı. Rafael Dymek, akıllı bir ayna prototipi üretti. Bu da saçınızı yaparken TV izleyebileceğiniz, taksi çağırabileceğiniz ya da müzik dinleyebileceğiniz anlamına geliyor.

Eğer sabahları birkaç işi birarada yapmak zorundaysanız, bu ayna tam size göre. YouTube’a Rafael Dymek'in yüklediği video, bu zamana kadar 336 bin izlenme aldı. Apple’ın son işletim sistemi güncellemesini piyasaya sürdükten hemen sonra tasarladığı ayna için konuşan Dymek, “Hemen iOS 10’dan sonra yaptım, gayet benzer görünüyor değil mi?” diyor.

Rafael, 45 saniye içinde ürünü anlatıyor ve sonra bekleme moduna alıyor. Nasıl müzik dinlenir, nasıl TV açılır, nasıl mesaj gönderirilir gibi sorulara yanıt veriyor. Ayrıca zamanı ve tarihi de ekranda gösteriyor. Henüz bu cihazın üretilip üretilmeyeceği konusunda bir bilgi yok, fakat yorumlardan insanların gayet ilgili oldukları anlaşılıyor. Bir YouTube kullanıcısı; “İnanılmaz! Bir kamerası da olsa selfie kavramı yeniden şekillenir” yorumunu yaptı.

Kaynak : http://www.mirror.co.uk/news/world-news/new-apple-product-leaked-video-9323272
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0