iOS 10'un Tüm Yeni Emojileri Göründü!

1
0
0
0
0
Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 10'da yenilenmiş emojiler dikkat çekiyor. İşletim sistemi yayınlanmadan ortaya çıkan emojilere birlikte göz atalım...

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 10’un beta aşamaları devam ederken yeni işletim sisteminde bulunan tüm emojiler ortaya çıktı.

Önce geliştirici betası, ardından halka açık betası yayınlanan işletim sisteminde her kategoride onlarca farklı ve tasarımı yenilenmiş emoji bulunuyor.

Mevcut emojilerin tasarımları biraz farklılaştırılmış durumda. Apple’dan uzun süredir istenen yumuşak çizgiler ve pastel renkler de emojilere uygulanmış durumda. Spor dallarında cinsiyetler artırılmış ve kadın erkek eşitliği sağlanmış durumda. Ayrıca, yeni aktivite emojileri sayesinde artık karşımızdakine o an ne yaptığımızı anlatmak için uzun cümleler kurmaya gerek yok. Ders çalışıyorum, makyaj yapıyorum, saç kestiriyorum gibi açıklamalar yerine artık tek bir emoji kullanabilirsiniz.

Yeni görünüme sahip emojilerin yanı sıra tamamen yeni eklenen emojiler de iOS 10’da ye alıyor. Özellikle aile emojilerinde yeni varyasyonlar oldukça ilginç. Anne, baba, erkek ve kız çocuk karakterlerinin yer aldığı farklı birçok kombinasyonu bulabilirsiniz. Ayrıca erkek - erkek ve kadın - kadın çift emojilerde cinsel çeşitliliği sağlama adına yeni işletim sisteminde yer alıyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0