iOS 11.4 Bataryanızı Sünger Gibi Emiyorsa Yalnız Değilsiniz

56
5
5
4
4
Dünya çapında birçok kullanıcı şu sıralar iOS 11.4 güncellemesi yaptıktan sonra şarj ömrü ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorlar.

Şu sıralar Apple forumları, iOS 11.4'ün tek şarjla ve hiçbir işlem yapmadan dahi 2-3 saatte şarjının bittiğini söyleyen kullanıcılarlarla dolup taşmış durumda. Daha öncesinde tüm günü çıkarabildiğini söyledikleri cihazlarının oldukça kısa sürede şarjının bitmesinden şikayetçi durumdalar.

Sorunu yaşayan bir iki kullanıcının yorumunu sizlerle paylaşalım:

  • "iPhone 6'mın şarjı iOS 11.4'e geçmeden önce gayet iyi gidiyordu. Güncellemeden sonra sorunlar baş gösterdi. Eskiden tüm gün şarj etmeden kullanabiliyordum. Güncelleme dışında hiçbir şey yapmamama rağmen başıma bunun gelmesi enteresan."
  • "Pil performansına baktığımda 'Hotspot' özelliğini kullandığım görülüyor. Bu özelliği hiçbir zaman açmadım ben! Sırf bu yüzden telefonu 2-3 saatte bir şarj ediyorum."
  • "Bataryamı %100 şarj ediyorum ve 4 saat bile olmadan, hiçbir işlem yapmasam da şarjım bitiyor. Tüm bunlar 11.4'e geçtikten sonra başladı. Lanet olsun!"

Öyle görünüyor ki Apple'ı bir 'batarya vakası' daha bekliyor. Geçtiğimiz sene boyunca telefonların performansını kasten düşürdükleri ortaya çıkan Apple cephesi, bakalım bu olayı nasıl savuşturmayı planlıyor.

Kaynak : https://9to5mac.com/2018/07/08/ios-11-4-battery-drain-iphone/
56
5
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
56
5
5
4
4