iOS 12 ile Birlikte iPad Pro'ya Sürpriz Bir Aksesuar Desteği Geliyor

13
5
1
0
0
Hali hazırda 9,7 inçlik iPad'de desteklenen Logitech Crayon, The Verge'ün haberine göre yakında iPad Pro'da da desteklenebilir.

Ülkemizde ve dünyada birçok iş alanında tercih edilen Apple'ın gözde ürünü iPad'in 9,7 inçlik modeli Logitech Crayon'u destekleyecek şekilde güncellenmişti. Gündeme yeni gelen haberlere göre Apple, daha fazla iPad'e aksesuar desteği sunmaya hazırlanıyor.

The Verge'ten Nilay Patel'in söylediklerine göre Apple'ın aksesuar desteği konusunda yeni planları var. Şirket, 9,7 inçlik iPad'e gelen Logitech Crayon desteğinin ardından diğer iPad Pro ailesine de aksesuar desteği sunabilir. Patel'in yaptığı açıklamada bu desteğin tüm iPad Pro'lar için mi yoksa belli versiyonlar için mi geleceği hakkında bir detay yer almıyor.

Hali hazırda Apple Pencil ile tüketicilerin iPad'deki kalem ihtiyacını gideren Apple, Logitech Crayon ile Apple Pencil'i bir rekabete zorlayacak gibi görünüyor. Logitech Crayon'un eğitim alanında kullanılması için üretildiğini göz önüne alırsak hafife alınacak bir rakip olmayacaktır. Crayon'un şimdiye dek en ucuz iPad modelini destekliyor olmasının sebebiyse yine eğitim sektöründe kullanılıyor olmasından kaynaklanıyor.

Apple Pencil ve Logitech Crayon ikilisinin arasındaki rekabetten kimin galip ayrılacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/iOS-12-bringing-iPad-Pro-support-for-an-unlikely-accessory_id114768
13
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
0
0