iOS 12'nin Yeni Özelliklerinin Nasıl Kullanıldığını Gösteren Video

15
11
2
2
0
iOS 12, Apple'ın mobil işletim sistemine pek çok yeni özellik getirdi. Peki bu yeni özellikler nasıl kullanılıyor? Cult of Mac, iOS 12'nin en önemli özelliklerinin nasıl çalıştığını bir video ile gösterdi.

Başta Apple kullanıcıları olmak üzere mobil teknolojiye ilgi duyan herkesin merakla beklediği iOS 12 işletim sistemi, bu hafta başında WWDC 2018’in başlamasıyla birlikte tanıtıldı. Apple’ın iOS 12’yi geliştirirken ana odağı mobil işletim sistemine yeni özellikler kazandırmak değil, cihazın performansını ve mevcut özelliklerin işlevselliğini arttırmaktı.

iOS 12 işletim sistemi, iOS 11’i çalıştıran tüm cihazlarda performans artışı vadediyor. Özellikle iPhone 6 gibi tanıtımının üzerinden uzun yıllar geçen cihazlar, iOS 12 işletim sistemi ile birlikte uygulama açılışlarında %50 performans artışı gösteriyor. Söz konusu performans artışının günlük hayata nasıl yansıdığını buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Fakat Apple, iOS 12 ile birlikte sadece performansı arttırmakla kalmayıp bazı önemli güncellemeler de gerçekleştirdi. Bunların başında ise tek bir uygulamadan gelen bildirimleri bir araya toplayarak kullanıcıların aradığı bildirimi daha kolay kontrol etmesini sağlayan grup bildirimleri geliyor. iOS 12’nin getirdiği tüm özelliklere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

iOS 12 iyi, güzel de gelen tüm yeni özellikler nasıl görünecek, nasıl kullanılacak? Cult of Mac YouTube kanalı, yeni yayınladığı video ile iOS 12’nin getirdiği tüm önemli özellikleri ve bu özelliklerin nasıl çalıştığını iPhone X üzerinde gösterdi. Cult of Mac’in iOS 12’nin yeni özelliklerini gösterdiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/553495/new-ios-12-features-hands-on/
15
11
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
15
11
2
2
0