iOS 12 İle Birlikte Yeni Bir Güncelleme Özelliği Geliyor

15
10
2
1
1
Bildiğiniz üzere iOS yeni bir yazılım sürümü duyurdu. Ancak bazılarımız gelenekselci yapısı nedeniyle, yayınlanan yeni yazılımlara geçmek istemeyebilir. Eğer siz de yeni iOS sürümlerini görmek istemiyorsanız, bu özelliği kapatmayı unutmayın.

Yeni gelen telefon yazılımları her zaman hoşumuza gitmeyebiliyor. Bunun yanı sıra yüksek sürümün bazı hataları temizlerken, bazı hataları yaratması da çok muhtemel olabiliyor. Bu sebeple eğer sizler de olaya temkinli yaklaşmak istiyor ve yazılımı geldiği gibi cihazınıza yüklemek istemiyorsanız, otomatik güncelleme seçeneğini iPhone, iPad ve iPod cihazınızdan kapatmanız gerekli. Bu özelliği kapattığınız takdirde, güncelleme siz isteyene kadar cihazınıza yüklenmez.

Ayarlar->Genel->Yazılım Güncelleştirme->Otomatik Güncelleme sekmelerini takip ederek bulacağınız özellik, güncellemeyi istediğiniz zaman almanıza olanak tanır. Öte yandan özellik cihazınızda kapalı haldeyse ve siz güncellemeleri otomatik olarak almak istiyorsanız, aynı sekmeleri takip ederek aktif hale getirmeniz de mümkün.

Yeni çıkan bir sürümün iyi olma ihtimali kadar, kötü olma ve hata çıkarma ihtimali de vardır. Bu nedenle kararınız hangi yöndeyse, yukarıda adımları izleyerek cihazınızın güncelleme alıp almamasına etki edebilirsiniz. iOS 12, şu anda beta sürecinde. Yeni işletim sisteminin Eylül ayında tüm iOS cihazlarına dağıtıma başlaması bekleniyor.

Kaynak : http://www.idownloadblog.com/2018/06/06/ios-12-automatic-updates/
15
10
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
10
2
1
1