Vietnamlı GSM Operatörü, iOS 13.3’ün Önümüzdeki Hafta Yayınlanacağını Doğruladı

9
3
2
2
1
Vietnam merkezli bir GSM operatörü, piyasaya süreceği yeni eSIM hizmetiyle ilgili belgelerini paylaşırken daha büyük bir bilgi paylaşmış oldu. Yeni hizmetini 13 Aralık 2019’da başlatacağını belirten şirket, kullanıcıların iPhone akıllı telefonlarını iOS 13.3’e güncellemeleri gerektiğini açıkladı.

Apple, bu yıl içerisinde fazlasıyla beklentiye sebep olan iOS 13 güncellemesini yayınladığında kullanıcılar için büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştu. Şirketin yeni işletim sistemi iOS 13 piyasaya sürüldüğünden beri kullanıcılar, çeşitli hatalarla karşı karşıya kalıyorlardı ve kelimenin tam anlamıyla eziyet çekiyorlardı. Olur olmadık uygulama çökmeleri, sinyal düşme hataları ve telefondaki kötü performans, iOS 13 kullanıcılarından gelen eleştirilerden bazılarıydı.

İki ay içerisinde yaklaşık sekiz tane güncelleme yayınlayan Apple, iOS 13.3 güncellemesi ile bu hataların birçoğunu gömmeyi planlıyor. Şirketin bu güncellemeyi tam olarak ne zaman yayınlayacağı konusunda ise pek net bir bilgi yoktu ancak ortaya çıkan bazı belgelerde iOS 13.3 güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı kesin ve net olarak paylaşıldı. Vietnam merkezli bir GSM operatörü, iOS 13.3 güncellemesinin önümüzdeki hafta yayınlanacağını doğruladı.

iOS 13.3 güncellemesi, en geç 13 Aralık’ta yayınlanacak

iOS 13.3

Viettel isimli GSM operatörü, takvimler 13 Aralık tarihini gösterdiğinde yeni eSIM servisini başlatacağını belirten bir doküman yayınladı. Bu dokümanlarda şirket, müşterilerin eSIM servisini kullanabilmesi için iPhone ve Apple Watch cihazlarını iOS 13.3 ve watchOS 6.1.1 sürümüne yükseltmesi gerektiğini belirtti. Bu da önümüzdeki hafta cuma gününe kadar müşterilerin akıllı telefonlarını iOS 13.3 sürümüne yükseltmeleri gerektiği anlamına geliyor.

Apple, güncellemelerini genelde ya perşembe ya da çarşamba günleri yayınlıyor, dolayısıyla önümüzdeki hafta yayınlanacak olan iOS 13.3 güncellemesinin 11 Aralık’ta yayınlanabileceği düşünülüyor.

iOS 13.3, birçok kullanışlı kullanıcı özelliklerine sahip olacak. Ekran Süresi iletişim sınırlaması gibi özellikler getirecek olan iOS 13.3 ile birlikte aileler, iPhone sahibi olan çocukları üzerinde daha fazla yetki sahibi olabilecek.  Bunun yanı sıra yeni güncellemeyle birlikte Memoji Stickerları kapatılabilecek ve güncelleme, iOS 13 ile gelmiş çoğu hatayı bitirecek.

Kaynak : https://ww.9to5mac.com/2019/12/07/carrier-documents-confirm-ios-13-3-will-be-released-next-week/
9
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
2
1