Apple, iPhone 11'le Birlikte iOS 13 Final Sürümü Duyuracak

44
10
3
3
2
Apple’ın iPhone 11’i tanıtacağı etkinliğe yalnızca bir gün kaldı. 10 Eylül’de yapılacak olan Apple etkinliğinde iPhone 11’le beraber iOS 13’ün de final sürümüyle tanıtılması bekleniyor.

Apple’ın yeni modeli olan Phone 11’i tanıtacağı etkinlik, 10 Eylül’de Kaliforniya’da yapılacak. Etkinlikte iPhone 11’in yanında yeni iOS sürümü iOS 13’te tanıtılacak. İşte iOS 13’le beraber gelecek yeni özellikler. 

Apple, iOS 13’ün bundan önceki iOS sürümlerinden daha hızlı olacağını açıkladı. Bundan sonra güncellemelerin yüzde 60 oranında, indirmelerin yüzde 50 oranında daha kısa süreceği duyuruldu. Yüz tanıma sistemi ise daha önceki iOS’lere göre yüzde 30 daha hızlı olacak.

macOS’ten sonra iOS’e de karanlık mod geliyor

apple

Apple geçtiğimiz yıl macOS’e karanlık modu Mojave'yle beraber eklemişti. iOS 13’le beraber karanlık mod, iPhone’lara da geliyor. Hatırlatmalar, fotoğraflar gibi arayüzlerde de kullanılacak olan karanlık mod artık daha karanlık olacak.

iOS'e yeni kamera modları

apple

iOS 13’le beraber yeni kamera modları da geliyor. Yeni sürümde portre modunda aydınlatmanın yoğunluğunu artırabilir ya da azaltabilirsiniz. Ayrıca “High-Key Mono” isimli bir özellik ekleniyor. Bu özellikle beraber renk estetiği artırılmış bir iPhone karşımızda olacak. 

Daha gelişmiş Memojiler

ios

iOS 12’yle beraber yayınlanan memojiler, kişinin kendi animasyon karakterini yaratmasını sağlıyordu. iOS 13’le beraber memojiler artık daha fazla kişiselleştirilebilecek. Memojiler için yeni başlıklar ve gözlükler de geliyor. Aynı zamanda memojilere ait çıkartmalarında kullanıcılara sunulacağı bekleniyor. 

Apple’ın etkinliği Youtube üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Etkinliğe bir gün kalmışken artık iPhone 11 ve iOS 13 için gözlerimiz Apple’da. Bakalım Apple bizlere neleri sunacak.

Kaynak : https://www.firstpost.com/tech/news-analysis/apple-to-announce-ios-13-at-the-iphone-11-event-on-10-september-all-we-know-7308151.html
44
10
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
44
10
3
3
2