iOS 13 İle Birlikte Yeni Fotoğraf ve Kamera Araçları Geliyor

34
4
2
1
1
iPhone'un Kamera ve Fotoğraflar uygulamaları, iOS 13'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte yeni özellikler kazanacak. Tanıtılan özelliklerin çoğu oldukça ilgi çekici.

iOS 13'ün yakında piyasaya çıkmasıyla birlikte iPhone kullanıcıları, bir kaydırıcı ile portre aydınlatmanın yoğunluğunu ayarlama, diğer dinamik ayarlamalar ve Fotoğraflar uygulamasında videoları döndürme gibi ilgi çekici yeni fotoğraf özelliklerine kavuşacaklar.

Apple, WWDC 2019’da yeni görüntüleme özelliklerinden bazılarını göstererek Portre modunda aydınlatmanın yoğunluğunun nasıl ayarlanabileceği ve nesnenin aydınlatılması konusunda nasıl daha fazla kontrol sahibi olunabileceğini hakkında bilgi verdi. Ayrıca fotoğrafların daha hızlı görüntülenmesini sağlamak için daha güçlü görüntü düzenleme araçları ve filtreleri de tanıtıldı.

Belirtilen tüm yeni fotoğraf düzenleme geliştirmeleri, videolar için de geçerli olacak. Ancak Fotoğraflar uygulamasında videoları döndürebilmeyi sağlayan yeni özellik, günün en çok dikkat çekeniydi ve en büyük alkışlardan birini aldı.

Apple, bütün bunların yanı sıra Fotoğraflar uygulamasında fotoğraflarınızın nasıl sergileneceği hakkında da bir önizleme gösterdi. Buna göre Fotoğraflar uygulamasında, en iyi fotoğraflarınızı vurgulamak üzere tasarlanmış yeni ‘Günler’, ‘Aylar’ ve ‘Yıllar’ görünümleri yer alacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/apples-ios-13-brings-new-photo-and-camera-tools/
34
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
34
4
2
1
1