iOS 13'ten İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

57
26
14
6
5
Apple'ın geliştirici konferansına az bir süre kala işletim sistemi iOS 13'ten ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Apple’ın 3 Haziran’da düzenleyeceği WWDC 2019 etkinliği öncesi birçok iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan bu iddiaların önemli bir kısmı ise şirketin yeni işletim sistemi iOS 13’e yönelikti. Bu sefer bir iddia değil iOS 13’ün ekran görüntüleri ortaya çıktı. Birçok kişinin tahminleri doğru çıktı. iOS 13’te karanlık mod bulunacak.

Bu görüntüleri ortaya çıkaran 9to5Mac, ayrıca bu senenin başlarında iOS 13 ile ilgili önemli haberleri de ortaya çıkarmıştı. Sitede yer alan bilgiye göre Karanlık Mod hem ayarlardan hem de kontrol merkezinden aktif edilebilecek.

Karanlık mod, hiç şüphesiz ki OLED ekranı olan iPhone’lara oldukça şık bir görünüm katacak. Ayrıca bu özellik telefonların batarya ömrünü korumasına da yardımcı olacak.

iOS 13 ile birlikte değişen şeylerden bir diğeri de görüntü alma ekranı arayüzü. Görüntü alma arayüzü artık gri değil daha bulanık bir arka plana sahip. Ayrıca ekranın alt tarafında bulunan araçlarda da bir değişim söz konusu.

Bir diğer ekran görüntüsü ise Hatırlatıcı uygulamasının yeni tasarımından. Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi “Bugün”, “Planlanmış”, “İşaretlenmiş” ve “Hepsi” başlıklı farklı menülerin yanı sıra bir de arama kutusu bulunuyor. Haberde yer alan bilgilere göre, bu yeni tasarım Mac’e de gelecek.

Ortaya çıkarılan son uygulama görseli ise Find My uygulamasından. Uygulama hem Find My Friends (Arkadaşlarımı bul) hem de Find My iPhone (iPhone’umu bul) özelliklerini içerisinde barındıracak.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/28/ios-13-release-date-nears-leaked-screenshots-show-dark-mode-on-iphone/
57
26
14
6
5
Emoji İle Tepki Ver
57
26
14
6
5