iOS 13'ün Karanlık Modunun Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

29
5
4
1
0
Bu akşam başlayacak olan WWDC 19'un hemen öncesinde, Twitter üzerinden bir görüntü ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüde Apple'ın bu sene kullanıcıların hizmetine sunacağı iOS 13'ün karanlık modunda kullanılan 'Anımsatıcılar' uygulaması yer aldı.

Apple'ın her sene düzenleyerek yeni ürünlerini ve yazılımlarını tanıttığı Worldwide Developer Conference (WWDC) etkinliği nihayet başlıyor. Böylelikle Apple kullanıcıları, ürünleri ile ilgili olarak pek çok soru işaretini giderecekler. Apple tarafından yapılan açıklamalar eski ürünlerin durumunu, iOS 13'ü hangi modellerin alacağı gibi tüm kritik soruların cevabını verecek. Şimdi ise ortaya iOS 13'ün karanlık modunda, yenilenen 'Anımsatıcılar' uygulamasına dair bir ekran görüntüsü paylaşıldı. İşte o ekran görüntüsü;

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı telefon sızıntılarıyla tanınan Benjamin Geskin tarafından yapılan paylaşım, kısa bir süre içerisinde yayıldı. Konuyla ilgili ufak bir de açıklama yapan Geskin, ilk kez mart ayında karanlık mod ve uygulamalarla ilgili bazı bilgileri edindiğini söyledi. Bu ekran görüntüsünü de mart ayında edindiğini söyleyen Geskin, iOS 13'ün kullanıcıların hizmetine sunulmasıyla birlikte görünüş olarak bazı değişikliklerin olabileceğini ifade etti. 

Ortaya çıkan bu görüntüyle birlikte en azından iOS 13'ün karanlık modunda bizleri neyin beklediğini anlayabiliyoruz. Cuma gününe kadar sürecek olan WWDC 19'da Apple tarafından yapılacak olan açıklamaları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/06/03/ios-13-reminders-app-dark-mode/
29
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
5
4
1
0