iOS 13 ve iPadOS Kullanıcılarının Karşılaştığı Gizemli Hata Mesajı

16
3
3
1
0
iTunes Store tarafından gelen bir mesaj, kullanıcılar arasında rastgele ortaya çıkıyor ve henüz bu hata mesajının neden ya da nasıl ortaya çıktığı bilinmiyor. Apple'ın yakın zamanda bu gizemli hata mesajına bir çözüm sunması bekleniyor.

iOS 13, Apple'ın en yeni ve en büyük güncellemelerinden biriydi. Bununla birlikte şirket, hem telefonlarına hem de iPad'lerine yeni özellikler ekledi. Her yeni uygulanan güncellemede olabileceği gibi bu güncellemede de birçok sorunla karşılaşıldı.

iOS 13'ten sonra iOS 13.1, iOS 13.1.1 gibi güncellemeler yayınlayan Apple, hızlı müdahalelerle bu sorunları ortadan kaldırmayı başardı ancak bazı kullanıcılar, cihazlarında karşılaştıkları yeni bir sorundan şikayetçiler. Kullanıcıların söylediklerine göre yeni işletim sistemini kullanan bazı cihazlarda gizemli bir hata mesajı ortaya çıkıyor.

Hata mesajı, kullanıcılara hatanın iTunes Store'da meydana geldiğini söylüyor:

itunes storre hata mesajı

Kullanıcıların karşısına rastgele bir şekilde “iTunes Store, şu anda satım alma işlemlerini gerçekleştiremiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” mesajı çıkıyor. Her ne kadar mesajın içeriği iTunes Store'dan bahsediyor olsa da telefonunuzdaki herhangi bir uygulamaya girdiğiniz zaman bu sorunla karşılaşabiliyorsunuz. 

Sorunun şu anda neden kaynaklandığı ya da ne zaman çözüleceği bilinmiyor. Apple'ın Twitter sayfasına birçok şikâyet geldi fakat Apple tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Siz de buna benzer bir sorunla karşılaştıysanız yorumlarda belirtebilirsiniz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/10/08/ios-13-and-ipados-users-are-randomly-seeing-an-itunes-store-error-message/
16
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
3
1
0