iPhone'da En Çok Beklenen Özellikleri Gösteren iOS 14 Konsepti (Video)

57
21
10
7
4
The Hacker 34 isimli YouTube kanalı, iOS 14 için yeni bir konsept videosu yayınladı. iOS kullanıcılarının bir takım isteklerinin görünür halde getirildiği videoda özellikle yeni çağrı arayüzü dikkat çekiyor.

Apple, yeni iOS işletimi olan iOS 13’ü geçtiğimiz eylül ayında yayınlandı. Apple, iOS 13’le beraber karanlık mod gibi bir dizi yeni özelliği iPhone kullanıcılarına sundu. Ancak, iPhone sahipleri telefonlarının işletim sisteminde başka özellikler ve iyileştirmeler de istiyorlar. 

Apple’ın iPhone’lar için kullanıcılara sunacağı bir sonraki işletim sistemi iOS 14 olacak. iOS 14’le ilgili olarak şu ana kadar açıklanmış herhangi bir bilgi yok. iOS 14’ün neye benzeyeceğini bilmesek de, The Hacker 34 isimli YouTube kanalı iOS 14’e gelebilecek bir dizi yeni özelliği gösteren bir video konsepti ortaya çıkardı. The Hacker 34 YouTube kanalının oluşturduğu videoda, iPhone kullanıcılarının en çok istediği özellikler görselleştirilmiş görünüyor. 

ios 14

iOS 14’e ait konsept videosunda en dikkat çekici özellik, tüm ekranı kaplamayan yeni çağrı arayüzü olarak görünüyor. Videoda, gelen bir çağrı için ekranın üst kısmından inen bir pencere görünüyor. Android’in yeni sürümlerinde olan bu özellik sayesinde kullanıcıların işlemleri, gelen bir çağrı ile kesintiye uğramıyor.

The Hacker 34 kanalındaki konsept videosunda, bölünmüş ekran ve sürükle bırak yönteminin iPhone’larda nasıl görüneceği üzerine de çalışılmış. Bu özellikler şu anda iPadOS’de var. Ancak iPhone kullanıcıları bu özellikleri kendi telefonlarına da istiyorlar. 

iOS 14’ün konsept videosunda aynı zamanda iOS için birden fazla kullanıcı desteği görünüyor. Bu özellik sayesinde birden fazla Apple ID hesabı, farklı profiller halinde tek bir iPhone’da bulunabilir hale gelir. Bu özellik iPhone’larla beraber iPad’ler için de uzun zamandır istenen bir özellikti. 

ios 14

YouTube’daki The Hacker 34 kanalı, kilit ekran gösterimleri içinde bir dizi fikir ortaya atarken, iOS 14 için bir dizi yeni ikonu da gösteriyor. Konsept videosunda görünen şeylerden biri de GIF’leri doğal olarak destekleyen yeni klavyedir. 

The Hacker 34 tarafından yaratılan iOS 14 konsept videosu, eğlenceli bir video. Ancak videoda görünen özelliklerden ne kadarı gerçekten iOS 14’te yer alacak bilemiyoruz. Apple, henüz iOS 14 hakkında herhangi bir bilgi yayınlamadı. Şu ana kadar elimizde olan tek şey istek listeleri ve tahminler. Umarız, iPhone kullanıcıların bu şekilde istekleri Apple tarafından yerine getirilir. 

Kaynak : https://www.idropnews.com/rumors/new-ios-14-concept-shows-much-needed-call-ui-redesign-and-more/122315/
57
21
10
7
4
Emoji İle Tepki Ver
57
21
10
7
4