Twitter'ın iOS Sürümüne Uzun Zamandır Beklenen Bir Özellik Eklendi

8
4
1
0
0
Twitter uygulamasının mesajlar bölümünde istediğiniz bir mesajı bulmak uzun uğraşlar gerektiriyordu. Bu sorunun farkında varan Twitter, iOS kullanıcıları için mesajlar bölümüne arama butonu ekledi.

Twitter, Ağustos ayından bu yana kullanıcılarının karşısına yeni güncellemelerle çıkıyor. Sosyal medya uygulamalarının en büyük isimlerinden biri olan Twitter, bu kez de bir süredir test ettiği mesaj kutusunda arama yapma özelliğini iOS kullanıcıları için getiriyor.

Artık hatırlamak veya arayıp bulmak istediğiniz mesajları bulabilmek için uzun uğraşlar vermenize gerek kalmayacak. Sadece bulmak istediğiniz sözcüğü klavyenizden tuşlamanız yeterli olacak.

Android kullanıcıları, bu özelliği kullanabilecek mi?

twitter mesaj arama

Güncellemenin şu an Android kullanıcılarına ne zaman geleceği hakkında net bir bilgi yer almıyor fakat bir platforma gelen güncelleme, diğer platforma da genelde çok uzun bir süre geçmeden ekleniyor. Bu yüzden kısa bir süre içerisinde Android kullanıcılarının da bu özelliği kullanabiliyor olması bekleniyor.

Twitter'ın daha önce de yeni özellikleri ilk olarak iOS platformuna getirdiğini görmüştük. Android kullanıcılarının da yakında kullanmaya başlayacağı bu özellik, aradığınız mesajı bulma çilesine son verecek. Yeni özelliğe kullanıcılardan gelecek yorumlar ise merak konusu.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/01/twitter-dm-search-ios/
8
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
0
0