iOS ve macOS İçin En Kullanışlı Şifre Yöneticileri

12
2
1
0
0
Şifrelerin güvenilir bir şifre yöneticisi tarafından kontrol edilmesi, hemen herkesin başına gelen 'bunun şifresi neydi şimdi' sorusunu akıllardan silmenin en kolay yolu.

Mail adresleri, sosyal medya hesapları, satın alma işlemleri yaptığımız platformlar derken onlarca üyeliğe sahip oluyoruz. Her ne kadar herkesin kendine göre bir şifre oluşturma yöntemi olsa da güvenli ve kolay hatırlanabilir bir şifre oluşturmak çok da basit değil. Ülkemizde ve dünyada en sık tercih ediken şifrelere de göz atarsanız durumun iç açıcı olmadığını görebilirsiniz. Bu konuda en büyük yardımcılar ise şifre yöneticileri. Bu listemizde de iOS ve macOS cihazlarınız için en başarılı şifre yöneticilerini derledik;

Safari Şifre Yöneticisi

Apple kullanıcıları için en iyi olmasa da ilk seçenek Safari'ye entegre halde bulunan şifre yöneticisi. Güçlü ve güveilir bir şifre öneren ve bu şifreyi sizin için tüm platformlarda eşleyebilen Safari şifre yöneticisi, unuttuğunuzda tüm şifrelerinize ulaşmanızı da güvenli bir şekilde sağlayabiliyor.

LastPass

LastPass, sunduğu ücretli ve ücretsiz hizmet seçenekleri ile şifre yöneticileri arasında en makul olanlardan biri. Tüm cihazlar için uygun olan LastPass, aylık olarak 2 dolarlık bir ücretlendirme ile kullanıma sunuluyor ancak ücret senelik olarak temin ediliyor.

Dashlane

Popüler şifre yöneticilerinden biri olan Dashlane'in en öne çıkan özelliği, şifrelerinizi gerektiğinde sizin için değiştirip hepsini otomtik olarak güncel şekilde kaydetmesi. Senelik ücretlendirme ise 40 dolar (184 lira).

1Password

Sosyal güvenlik numaraları, uygulama lisansı bilgileri, kredi kartı bilgileri, pasaport bilgileri ve şifrelerinizin tamamını güvenli bir şekilde saklayabileceğiniz bir uygulama olan 1Password, yalnızca bir şifre yöneticisi değil, aynı zamanda oldukça kullanışlı ve kullanıcı eleştirilerine göre Apple cihazlara en rahat uyum sağlayan şifre yöneticilerinden biri. Senelik ücretlendirmesi ise 60 dolar (275 lira).

Kaynak : https://9to5mac.com/2018/07/01/best-password-manager-mac-ios/
12
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
0
0