Donnie Yen'in Başrolünde Olduğu 'Ip Man 4'ten İlk Fragman Geldi

54
8
4
3
1
Donnie Yen'in bir kez daha başrolde olduğu Ip Man 4 filminden ilk fragman geldi. İlk üç filmi ile büyük ses getiren serinin son filminde Wing Tsun ustasının yolu ABD'ye düşüyor.

Donnie Yen, Ip Man 4 ile geri dönüyor ve yeni filmin ilk fragmanında efsanevi Wing Chun ustasının, yeteneklerini ABD'ye taşıyacağı anlaşılıyor. 30 saniyelik kısa fragmanda Yen'in ikonik Wing Chun antrenmanını yaptığı ve ABD askeri rolündeki Scott Adkins'e karşı mücadele vermeye hazırlandığı görülüyor. Scott Adkins'i daha önce 'Yenilmez' serisinde başarıyla oynadığı Yuri Boyka rolüyle tanıyoruz.

Fragmanda aktarılan özete göre, Ip Man'ın hayatı, karısının ölümünün ardından değişmiyor, ancak oğluyla yavaş yavaş ayrı düşüyorlar. Oğlu için daha iyi bir gelecek arayışı içinde olan Ip Man, ABD'ye gitmeye karar vererek yurtdışındaki istikrarlı ve huzurlu hayatı bulmaya çabalıyor. Ancak beklediğinden çok daha kötü bir tepkiyle, ırkçılıkla karşılaşıyor. Ip Man, hayatını irdeleyerek, dövüş sanatlarına katılma nedenini düşünüyor.

donnie yen ip man 4

Ip Man 3'teki olayların ardından, Ip Man'ın ABD ziyaretinin altında kendi okulunu açarak Wing Chun öğretmeye başlayan eski öğrencisi Bruce Lee'nin seviyesine yetişmek de yatıyor. Ip Man dövüş sanatları topluluğunu altüst eden yıldız öğrencisi Bruce Lee'nin peşinden San Francisco'ya gidiyor. Ip Man 4, ilk olarak 25 Aralık'ta Hong Kong'da beyaz perdeye gelecek ve ardından 7 Şubat 2020'de diğer bölgelerde vizyona girecek.

Ip Man 4 fragmanı

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/11/donnie-yen-returns-ip-man-4-teaser-trailer
54
8
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
54
8
4
3
1