iPad’i 3 iPhone Ekranına Dönüştüren iOS 13 Konsepti

14
11
4
1
1
Ürün tasarımcısı Daniel Korpai, kullanıcıların iPad'leri 3 iPhone ekranı olarak kullanılabilecekleri bir iOS 13 konsepti yayınladı.

Ürün tasarımcısı Daniel Korpai, iOS 13 için yeni bir özelliği içeren konsept hazırladı. Ekranların yeterli seviyede büyük olmasını fırsat bilen Korpai, iki çoklu görevi üçlü çoklu görev haline getirdi. Yani kullanıcılar iOS 13 ile üç farklı uygulamayı anda anda iPad'lerinde çalıştırabilecekler.

Kullanıcılar şu an için aktif olarak iPad'lerini iki ekran şeklinde çoklu görev ile kullanabiliyorlar. Korpai'nin konsepti 3 farklı uygulamanın yanında dördüncü bir görevi de geçici olarak çalıştırabiliyor.

Daha fazla sayıda uygulamalar açılabiliyor ve kaydırılarak istenilen uygulamaya erişiliyor. Daha büyük ekranlı iPad'ler konsept ile daha verimli kullanılabilir hale gelmiş.

iPad kullanıcıları iOS 13 için büyük beklenti içerisindeler ancak Apple'dan sızan bilgilere göre şu anki kullanımın daha yüksek öncelik taşıdığı belirtiliyor. iOS 13 ile böyle bir özelliğin gelip gelmeyeceğini ise sonbaharda gelecek güncellemelerle birlikte belli olacağa benziyor.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/616430/ios-13-concept-ipad-split-screen-multitasking/
14
11
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
11
4
1
1