iPad'i Kamera Olarak Kullanmanın Hazin Sonu: Yunus, iPad'i Çaldı!

0
0
0
0
0
iPad'i Kamera Olarak Kullanmanın Hazin Sonu: Yunus, iPad'i Çaldı!
Bir gösteri parkında iPad ile çekim yapan kadının başına en istemediği şey geldi. Sevimli yunuslardan biri kıvrak bir hareket ile iPad'i çaldı.

iPad ile video ve fotoğraf çekilir mi konusu aynı zamanda yılların tartışmasını oluşturuyor. “E adamlar kamera koyduğuna göre çekilir” en gerçekçi yaklaşım gibi görünse de, dışarıdan bakıldığında dev gibi bir iPad ile çekim yapmanın komik durduğu da bir gerçek. Hele ki iPad Pro’yu hayal bile edemiyorum…

Videomuzun konusu olan hanım da iPad ile video çekmekte sakınca görmeyenlerden. 9.7 inç ekranlı ve hard cover’a sahip bir iPad ile çekim yapan kadının başına gelen ise derin mesajlar içeriyor gibi... Eğlence parkındaki sevimli yunus balığı da artık sıkılmış olacak ki “eee yeter be iPad ile video mu çekilir?” dercesine kıvrak bir bir hareketle kadının elindeki iPad’i alıp suya dönüyor. Hikayenin en başarılı anı ise kadının refleksleri. “Gitti güzelim iPad” düşüncesiyle anlık bir hareket yapan kadın, cihazını yunustan geri almayı başarıyor.

Yunusun iPad’e gösterdiği ilgiyi ise birkaç nedene bağlamak mümkün. Büyük ve parlak bir cisim sevimli canlının ilgisini çekmiş olanbilir. Ayrıca, yunusun iPad’i yiyecek sanmış olması da mümkün. Sonuçta yunuslar oyun hayvanı, belki de sırf eğlence olsun diye yapmıştır ama tüm dünyaya bir mesaj verdiği kesin. Eğer akıllı telefonunuz varsa ve kamerası iPad kadar iyiyse, video - fotoğraf için şu cihazı kullanmaktan vazgeçin.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0