iPad Mini 5'in RAM'i Beklenenden Daha Yüksek Olacak

21
7
1
1
0
Apple'ın 5. nesil iPad Mini'yi çıkarması yıllar sürdü ancak gelen bilgiler buna değeceğini gösteriyor. iPad Mini 5'in donanımı beklenenden daha güçlü olacak.

5. nesil iPad Mini’nin gelmesi yıllar sürdü ancak değecek gibi görünüyor zira yeni iPad Mini bomba gibi gelecek. Ortaya çıkan görsellere göre cihaz, dışarıdan bir önceki modellerle hemen hemen aynı gözüküyor. Asıl olay ise cihazın içinde. 5. nesil iPad Mini, donanım anlamında geliştirilmiş bir biçimde gelecek.

Yeni iPad Mini’nin Apple’ın A12 yonga setiyle ve 7 MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasıyla geleceğini zaten biliyorduk. Ancak iFixit’in haberine göre iPad Mini 5’in RAM’i 3 GB olacak. Bir önceki iPad Mini modelindeki RAM’in 2 GB olduğunu düşünürsek bu fark yaratacak bir iyileştirme.

iFixit’in haberinde 3 GB'lık RAM dışında pek bir bilgi verilmiyor ancak mikrofonun selfie kamerasına yaklaştırılması ve bataryanın bir önceki modelle aynı olacağı gibi ufak tefek detaylar da mevcut. Ayrıca bir not olarak belirtelim, bir iPad Mini 5 edinmeyi düşünürseniz herhangi bir şekilde bozmamaya veya kırmamaya dikkat edin zira iPad Mini 5’in bütün parçaları birbiriyle bağlantılı olduğu için tamir edilmesi çok zor olacak.

Kaynak : https://mashable.com/article/ipad-mini-5-teardown/#dTsJ7a1_zsqm
21
7
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
7
1
1
0