Ünlü Apple Analisti: ToF Kameralı iPad Pro'lar 2020'nin İlk Yarısında Satışa Sunulacak

9
4
2
1
0
Henüz iPhone 11 modellerini yeni piyasaya süren Apple'ın gelecek yıl piyasaya süreceği modellerle ilgili söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2020 yılının ilk yarısında 3D ToF kameraya sahip iPad Proların ve yeni MacBookların piyasaya sürüleceğini iddia etti.

Apple, geçtiğimiz ay içerisinde yeni telefon modellerini, iPhone 11 ailesini, piyasaya sürmüştü. Kamera tasarımı yüzünden fazlasıyla şakaya maruz kalan Apple, kameranın özellikleri konusunda ise gayet iyi bir iş çıkarmayı başarmıştı.

Telefon üreticileri arasındaki bu kamera savaşı hâlâ devam ediyorken tabletlerin de bundan mahrum kalması pek uygun görülmedi ve üreticiler yavaş yavaş bu savaşı tabletler arasına da taşımaya başladı. Apple cihazları ile ilgili önceden bilgi ortaya çıkarmasıyla ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, gelecek iPad Pro tabletlerinde 3D ToF (Time-of-flight) kamera kullanılacağını ve bu modellerin 2020 yılının ilk yarısında piyasaya sürüleceğini belirtti.

2020'de piyasaya sürülecek olan 2 iPhone modeli de ToF kamera barındırabilir

iPad Pro

Fotoğrafların daha kaliteli gözükmesini sağlayan ve Artırılmış Gerçeklik uygulamalarını oldukça geliştiren ToF kamera sistemi, gelecek iPad Proların arka kamera kurulumunun içerisinde yerini alacak. Kuo, ToF kamera teknolojisinin 2020 yılında piyasaya sürülecek yeni iPhone modellerinde de kullanılacağını belirtti.

Ming-Chi Kuo'nun bir başka iddiası ise 16 inçlik yeni MacBook Pro modellerinin 2020 yılının ilk yarısında piyasaya sürüleceği oldu. Kuo'nun söylediklerine göre Apple, bu modellerinde farklı bir klavye sistemi kullanarak makas mekanizmasına geçiş yapacak. Bunun sebebinin ise 'kelebek' mekanizmasının dayanıksızlığı olduğu söyleniyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/10/09/kuo-ipad-pro-3d-camera-scissor-macs-q2-2020/
9
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
1
0