iPhone Kullanıcıları, Yeni iPhone'ların Büyüklüğünden Oldukça Şikayetçi

36
26
8
7
7
Bir süre önce tanıtılan iPhone 11 serisi, tasarımı başta olmak üzere birçok özelliğiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Tanıtımın ardından kullanıcıların bir kısmı yeni iPhone'ların çok büyük olmasına isyan etti.

Apple, kısa bir süre önce 3 yeni cihazını tanıttı fakat teknoloji devi her sene alışık olduğu tepkinin tam tersini gördü. iPhone 11 serisi, sosyal medyada kitleler tarafından yoğun bir şekilde tepki topladı. Birçok insan, telefonu tasarım yönünden eleştirdi. Özellikle kamera dizaynı açısından 3 arka kameraya sahip olan modelinin tasarımının beğenilmediğini söyleyebiliriz.

Apple'ın yeni modelleri ile ilgili bir diğer tepki de küçük telefon seven kullanıcılardan geldi. Birçok kullanıcı, yeni iPhone modellerinin çok büyük olduğunu ve telefonların ellerine sığmadığını söylüyor. Hatta bu konudan oldukça şikâyetçiler.

Özlenen model: iPhone modeli SE

iPhone 11'in iPhone XR ile aynı büyüklükte olması, işleri biraz daha karmaşık hâle getirdi çünkü insanlar, zaten XR'ın fazla büyük olduğu konusunda şikâyetlerde bulunup duruyorlardı ancak şu anda neslinin en küçük telefonu olan iPhone 11, XR ile aynı büyüklüğe sahip. Hatta her 3 telefonun büyüklüğünün de neredeyse iPhone XS Max ile aynı büyüklükte olduğunu söyleyebiliriz.

Durum böyle olunca Apple'ın küçük telefon seven kullanıcıları isyan etti. Hatta birçoğu, iPhone SE II'nin çıkması için ısrar ediyor zira küçük telefon seven kullanıcılara hitap eden en son iPhone modeli SE olmuştu. Ondan sonra Apple, bu boyutlarda bir telefon geliştirmedi.

Son zamanlarda Apple'ın kullanıcıları tarafındaki huzursuzlanmalar artmaya başladı. Önce beğenilmeyen dizaynı, şimdi de fazla büyük olmasından şikâyetçi olanlar. Apple, kullanıcılarını kaybetmek istemiyorsa yorumları dikkate almalı çünkü bu tepkilerin satış rakamlarına etkisi büyük olabilir. Ülkemiz için fiyatlarının bir hayli yükselmesi de Türkiye satışlarına etki edecek gibi gözüküyor. 

Kaynak : https://www.businessinsider.com/apples-new-iphones-are-too-big-opinion-2019-9
36
26
8
7
7
Emoji İle Tepki Ver
36
26
8
7
7