iPhone 11'in Deep Fusion Kamera Özelliği, Galaxy Note 10'u Tokatladı

50
38
10
8
2
Apple’ın yeni alametifarikası olan iPhone 11 serisi, kamera yetenekleriyle gündem olmaya devam ediyor. Max Tech adlı bir YouTube kanalı, yeni iPhone’lardaki Deep Fusion kamera özelliğinin etkileyici performansını gözler önüne seren bir video yayınladı.

Apple, geçtiğimiz ay Steve Jobs Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği etkinlikte, yeni nesil iPhone ailesini görücüye çıkardı. iPhone 11 serisinin en çok konuşulan özelliklerden biri de, dikdörtgen formundaki üçlü kamera kurulumu oldu. iPhone’un yeni kamerası tasarım anlamında herkesi memnun etmeyi başaramasa da, gösterdiği inanılmaz performansla en sağlam Android fanlarından dahi takdir topluyor.

iOS 13.2 ile birlikte gün yüzüne çıkan ve kullanıcıların inanılmaz ayrıntılı fotoğraflar çekebilmesini sağlayan Deep Fusion özelliğinin arkasında, gelişmiş makine öğrenme teknolojisi bulunuyor. Apple’ın Neural Engine ile desteklenen yeni A13 Bionic işlemcisinden güç alan özellik, iPhone’ların kamera yeteneklerine tam anlamıyla çağ atlatmış durumda.

iphone 11 özellikleri

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 13.2 beta sürümü ile iPhone 11 kullanıcılarına sunulan Deep Fusion, daha ilk günden herkesi kendisine hayran bıraktı. YouTube’da teknoloji odaklı içerikler üreten Max Tech adlı bir kanal, iPhone’lardaki yeni kamera özelliğinin ne kadar yetenekli olduğunu vurgulayan bir video yayınladı.

iPhone 11 ile çekilen bu fotoğrafta, Smart HDR ile Deep Fusion özelliği arasındaki renk ve detay farkını görüyoruz:

iphone 11

Max Tech, iPhone 11 Pro'daki Deep Fusion ile çekilmiş fotoğrafları, Galaxy Note 10 ile çekilmiş fotoğraflarla karşılaştırdı. Hemen aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi, iPhone 11 Pro ile çekilen fotoğraf, Galaxy Note 10'a kıyasla çok daha fazla detay ve dokuya sahip. 

deep fusion

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Deep Fusion özelliğinin test edildiği video ile başbaşa bırakalım:

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/03/iphone-11-vs-galaxy-note-10-deep-fusion-photos/
50
38
10
8
2
Emoji İle Tepki Ver
50
38
10
8
2