iPhone 11'in Üçlü Kamerayla Geleceğine İşaret Eden Fotoğraf

25
12
7
3
3
Apple'ın iPhone 11 ailesi ile birlikte üçlü kamera teknolojisine geçiş yapacağı bir sürpriz değil. Fakat ortaya çıkan teknik çizimler ve parçalar, kamera tasarımının tartışmalara neden olabileceğini gösteriyor.

Apple’ın 2019 model iPhone tasarımı yavaş yavaş belli oluyor. Geçtiğimiz günlerde OnLeaks, Slashleaks ve Benjamin Geskin tarafından paylaşılan bazı teknik çizimler, iPhone 11’in üçlü arka kameraya sahip olacağını ve bu kameraların Mate 20 benzeri kare bir kamera modülü ile geleceğini doğrulamıştı.

Çin’in yerel sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan bir görsel, iPhone 11’in arka şasisini gözler önüne serdi. Paylaşılan görseldeki şasi, geçtiğimiz günlerde paylaşılan teknik çizimler ile paralel bir tasarıma sahip. Dolayısı ile iPhone 11’in arka kamera tasarımının büyük oranda belli olduğunu söyleyebiliriz.

Apple gibi simetri takıntılı bir şirketin böylesine asimetrik bir kamera düzeni tercih edecek olması tasarımla ilgili bazı şüpheler uyandırıyor. Fakat son günlerde cihazla ilgili tasarımların artış göstermiş olması, Apple’ın nihai tasarımda kullanmasa bile böyle bir kamera düzenini ihtimaller dahilinde tuttuğunu gösteriyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/04/04/2019-iphone-rear-chassis-triple-lens-camera/
25
12
7
3
3
Emoji İle Tepki Ver
25
12
7
3
3