iPhone 11 Pro Max, En İyi Akıllı Telefonlar Listesinde Birinci Sıraya Yerleşti

101
55
27
7
5
Consumer Reports tarafından hazırlanan en iyi akıllı telefonlar listesinde birinciliği geçtiğimiz haftalarda çıkan iPhone 11 Pro Max modeli aldı. iPhone 11 Pro Max, birçok otoriteye göre bu sırayı hak ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan ve yurt dışında piyasaya çıkan Apple’ın en yeni telefonu iPhone 11 Pro Max; pil ömrü, mükemmel kameraları, su ve toza dayanıklılık sertifikası, daha dayanıklı cam kasa, daha iyi ekranlar ve yeni A13 işlemci ile daha hızlı performans gibi önemli gelişmelere sahip olması nedeniyle Consumer Reports’un hazırladığı listede en üst noktaya çıktı.

iPhone 11 modellerinde en ön plana çıkan yeniliklerden birisi batarya ömrü. iPhone 11 Pro Max’in bataryası, yapılan testlerde 40,5 saat performans gösterdi. Consumer Reports tarafından yapılan bu testte şu ana kadar hiçbir telefon modeli bu sürenin yanına yaklaşamadı. 

iPhone 11 Pro Max'in kamera performansı:

iPhone 11 pro max

iPhone 11 Pro ve 11 Pro Max modelleri, şu ana kadar çıkan en iyi mobil kamera kurulumlarından birisine sahip. Yapılan testlerde yine en üst sırayı alan iPhone 11 serisi, özellikle gece çekimlerinde oldukça büyük başarı gösteriyor. iPhone 11 serisinin 3 modeli de mükemmel derecede iyi bir kamera performansı sunuyor.

Consumer Reports listesinde en üst sırada bulunan iPhone 11 Pro modeli, birçok kategoride bariz üstünlük kurarken bazı kategorilerde ise sadece çok ufak farklarla ön sırada yer alıyor. Consumer Reports, iPhone 11 serisinin belirgin kamera ve batarya ömrü iyileştirmelerine rağmen iPhone XS, iPhone XS Max hatta iPhone XR’nin hâlâ tercih edilebilir olduğunu belirtiyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/10/04/iphone-11-pro-max-tops-consumer-reports-rankings/
101
55
27
7
5
Emoji İle Tepki Ver
101
55
27
7
5