iPhone 11 Pro Max'in Kamerası, Android Fanlarından Bile Tam Not Aldı

53
31
13
6
2
Android Central isimli bir platform, son dönemlerin en iyi kameralarına sahip olan akıllı telefonlarını kıyasladı. Yapılan kıyaslamada iPhone 11 Pro Max'in kamera kalitesinin, diğerlerine oranla daha yüksek olduğu sonucuna varıldı.

Akıllı telefon sektörü yıllardır hem üreticiler hem de tüketiciler arasında büyük bir rekabete sahne oluyor. Akıllı telefon üreticileri daima kendi telefonlarının daha iyi olduğunu söylerken tüketiciler ise hangi platformu kullanıyorlarsa (iOS veya Android) onun daha iyi olduğunu iddia ediyorlar. Hatta bu çekişme, çok büyük bir ihtimalle bu haberimizin yorumlar bölümünde bile kendisini gösterecek.

Olaya tarihsel olarak göz atmak gerekirse; 2012 yılına kadar Apple, kamera konusunda rakip tanımıyordu (aslında bu durumu sadece kamera özelinde değil, genel olarak iPhone'lar olarak düşünebiliriz). Ancak 2012 yılında Samsung, çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkış, Android sürümlerinin güçlenmesiyle birlikte çok ciddi boyutlara ulaştı ve Android ekosistemi, Apple'ın tahtını elinden aldı. Ta ki 2019 yılına kadar.

Apple vs iOS

Geçtiğimiz dönemlerde Apple, iPhone 11 serisiyle yeni bir devrim yarattı. Şirket, ürettiği telefonlarda bugüne kadarki en iyi kameraların ve en iyi işlemcilerin olduğunu söyledi. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi bu iddialar, diğer akıllı telefon üreticilerinde de bulunuyordu. Ancak iPhone 11 Pro Max'in kamera performansının, bugüne kadarki en yüksek kaliteyi sunduğu artık en koyu Android fanları tarafından bile kabul edilmeye başlandı.

Daha çok Android telefonlarla ilgili haber yapan bir platform olan "Android Central" geçtiğimiz günlerde bir haber yayınladı. Yayınlanan haberde hangi akıllı telefona ait kameranın daha iyi olduğundan bahsediliyordu. Android Central, yaptığı detaylı incelemesinde iPhone 11 Pro Max, Samsung Galaxy Note 10, Google Pixel 3 ve Huawei P30 Pro modellerini baz aldı. Platform, en iyi kameranın iPhone 11 Pro Max'e ait olduğunu açıkladı. Çünkü iPhone 11 Pro Max'in kamerasının inanılmaz derecede tutarlı ve doğruydu. Bu da Android Central'ın bu karara varmasındaki en büyük nedendi.

Üstelik haberi hazırlayan Android Central editörü, iPhone 11 Pro Max'in kamera performansının benzersiz olduğunu, bir kez de Twitter hesabı üzerinden söyledi. Android Central tarafından yapılan karşılaştırmayı detaylı olarak incelemek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilir, şahsi düşünceleriniz yorum aracılığıyla bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/03/iphone-11-pro-max-review-vs-galaxy-note-10-plus-camera-wow/
53
31
13
6
2
Emoji İle Tepki Ver
53
31
13
6
2