iPhone 12'nin Arkasında Mıknatıslarla Dolu Bir Yapı Olacağını Gösteren Fotoğraf

58
22
9
6
5
EverythingApplePro isimli Twitter hesabı, iPhone 12'nin ilginç bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. Yapılan açıklamalarda paylaşılan bir görsel, iPhone 12'nin arka kasasında mıknatıslarla dolu dairesel bir yapının olabileceğini gösteriyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, son dönemlerde amiral gemisi yeni iPhone modelleri ile gündemde. iPhone 12 olarak isimlendirilecek bu akıllı telefonların teknik detayları şu an için tam anlamıyla bilinmiyor ancak paylaşılan son görüntüler, Apple hayranlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Apple ürünleriyle ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Twitter hesabı "EverythingApplePro", paylaştığı son görüntülerle gündeme gelmeyi başardı. Çünkü paylaşılan görüntüler, iPhone 12'nin ilginç bir özelliklerle birlikte gelebileceğini gözler önüne seriyor. Paylaşılan görüntülerde, iPhone 12'nin arka kasasına mıknatıslarla doldurulmuş olan bir yapının ekleneceği görülebiliyor.

İşte iPhone 12'nin kasasında yer alacağı söylenen o mıknatıslı yapı

iPhone 12

Sızdırılan görüntülerde, mıknatıslarla dolu dairesel yapının hem telefonun arka kasasında hem de bir kılıfa yerleştirilmiş olarak bulunduğunu görüyoruz. Bu durum, iPhone 12 için kılıf geliştiren üçüncü taraf bir üreticinin çalışmalarının sergileniyor olabileceğini de düşündürüyor. Ancak şu an için, bu konuyla ilgili ne bir şey söylemek ne yazık ki mümkün değil.

iPhone 12'nin arkasında yer alan mıknatıslı bölüm, Qi kablosuz şarj standardının boyutlarıyla örtüşüyor. Bu da iPhone 12'nin tersine şarj özelliğine sahip olacağının bir göstergesi. Ancak mıknatıslı bölgenin yapısı, Apple Watch ya da AirPods gibi ürünler için hayli büyük. Bu da sızdırılan görsellerle ilgili kafa karıştıran farklı bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.

iphone 12

iPhone 12'nin arka kısmında mıknatıslı bir yapının olması, bu cihazların doğrudan ilginç bir yeteneğe sahip olmasını sağlayabilir. Bu yetenek, iPhone 12'nin yapışabilecek bir yapısının olması. Son dönemlerde popüler hale gelen araç içi telefon tutucular, genelde mıknatıslar aracılığıyla kullanılabiliyorlar. İşte Apple, geliştireceği aksesuarlarla tüketicilere çok daha etkileyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor olabiliyor.

Apple'ın yeni amiral gemisi telefonlarının neler sunacağını bilmek, şu an için pek de mümkün değil. Ayrıca Apple hayranları, iPhone 12'ye bu yıl biraz daha geç bir tarihte erişebilirler. Çünkü şirket, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamalarda iPhone 12'nin az da olsa gecikebileceğini açıklamıştı. İşte tüm bu belirsizlikler ve iPhone 12'nin bütün detayları, şirketin düzenleyeceği etkinlikle gün yüzüne çıkacak.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/08/06/iphone-12-magnets-installed-on-the-back-of-the-new-smartphone/
58
22
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
58
22
9
6
5