iPhone 6 ve iPhone 6S’in Arkasını İkinci Bir Ekran Olarak Kullanabilmenizi Sağlayan Kılıf: popSLATE 2

0
0
0
0
0
iPhone 6 ve iPhone 6S için hem ekstra batarya hem de ikinci ekran özelliği getiren popSLATE 2 fazlasıyla dikkat çekiyor.

Rus markası olan YotaPhone’u artık hepimiz biliyoruz. Ana ekranı dışında arka tarafında da e-ink olarak ikinci bir ekran barındıran YotaPhone bildirim ve klasik işlerinizi bu ikinci ekrandan yapmanızı sağlayarak muhteşem bir batarya tasarrufu sağlıyor. İşte bu haberimize konu olan popSLATE 2 ise iPhone 6 ve iPhone 6S cihazlarınıza YotaPhone özelliği getiriyor diyebiliriz.

iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus için üretilen popSLATE 2, e-ink ekranından size bildirimleri, cüzdanınızı gösterirken, haber ve kitap okumalarınızı da yapabilmenizi sağlıyor.

mAh değeri verilmemiş olsa da 9 saatlik ekstra batarya süresi eklediğini iddia eden popSLATE, iPhone 6 ve iPhone 6S için 99 Dolar, iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus için ise 129 Dolar fiyata sahip.

Sonuç olarak hem kolay işlerinizi e-ink ekranından telefonunuzun şarjını yemeden yapabilmesi hem de telefona ekstra bir batarya desteği sağlamasının yanı sıra bir de cihazınızı koruyan bir kılıf olarak muhteşem bir çalışma olan popSLATE hakkında detayları buradaki resmi sitesinden görebilir, indiegogo sayfasına da buradan bakabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0