iPhone 7 Beklenirken iPhone 6 SE Modelinin Test Sonuçları Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Görünüşe göre Apple, bu yıl bize büyük bir sürpriz yaparak iPhone 7 ailesiyle birlikte iPhone 6 SE’yi de düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacak.

Daha önce iPhone 6 SE’ye ait olduğu iddia edilen cihaz kutusu sızıntısından sonra, çeşitli performans testlerinde de iPhone 6 SE adı göründü. Geekbench testinde ortaya çıkan cihazın şimdilik sadece teknik özellik açısından iOS 10 işletim sistemiyle çalıştığı biliniyor.

Henüz cihaza dair diğer detaylar günyüzüne çıkmazken iPhone 6 SE’nin Geekbench skorları da oldukça başarılı. Cihaz tekli çekirdekte 3042, çoklu çekirdekte ise 5210 puan alarak iPhone 6S ailesinin üzerinde teknik özelliklere sahip olduğunu kanıtlıyor.

iPhone 7’den Farklı Bir Model Olacak

Ayrıca hatırlayacak olursanız Apple’ın iPhone 7 adını 2017 yılına sakladığı, bu nedenle bu yılki cihazlarına farklı bir isim vereceği iddia ediliyordu. Ancak bu iddiaların aksine iPhone 6 SE modeli, iPhone 7 ile birlikte tanıtılacak. Yani iPhone 7 modelinin adı iPhone 6 SE olmayacak.

Yeni iPhone’ların detaylarını Evan Blass tarafından paylaşılan sızıntıya göre 16 Eylül 2016’da düzenlenecek basın toplantısıyla birlikte öğreneceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0