Samsung'tan Sonra Sıra Apple'da: iPhone 7, Bir Kişinin Suratında Durduk Yere Patladı!

0
0
0
0
0
Samsung'tan sonra Apple'ın da patlama haberleriyle başı dertte. Apple iPhone 7, video kaydı esnasında kullanıcının suratında patladı.

Samsung Galaxy Note 7'nin bataryasından kaynaklanan patlama olayıyla birlikte Note 7 modeli Samsung tarafından tamamen iptal edilirken, Apple tarafında da iPhone 7'nin patladığı haberleri gelmeye başladı.

Gizmochina tarafından aktarılan habere göre, Çin'de bir kullanıcı iPhone 7 ile video kaydı yaparken cihaz ısınmaya başladı ve aniden kullanıcının yüzünde patladı. Kullanıcının yüzü yara alırken patlama sonucunda parmakları da şişti.

Şu ana kadar bu iPhone 7 modelinin neden patladığı ile ilgili kaynaklardan net bir açıklama gelmiş değil ve hala patlayan iPhone 7'nin patlamasının arkasındaki problem araştırılıyor. Ancak şu anda konuşulan senaryoya göre iPhone 7'nin patlaması kullanıcı hatasıyla değil üretim ile alakalı.

Öte yandan bu haberin Samsung tarafından marka itibarını kaybetmemek için yaptırıldığı da ortada dolaşan iddialar arasında. Konuyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

BONUS

Ayrıca iPhone 7 için yaptığımız iPhone 7 Sağlamlık Testi videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bakalım iPhone 7 biz ateş ederken patlamış mı? :)

Kaynak : http://www.gizmochina.com/2016/10/10/new-iphone-7-explodes-mans-face-shooting-video/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0