iPhone 7'de Lightning Portundan Takılan Kulaklıklar Kullanılamaz Hale Geliyor!

0
0
0
0
0
Apple’ın son model cihazları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta ortaya çıkan lightning sorunu kullanıcılar tarafından tepki toplamaya başladı.

Apple’ın iPhone serisine kattığı iPhone 7 ile beraber getirdiği bir yenilik (ya da çıkardığı bir özellik) ile beraber 3.5mm’lik jack girişini kaldıran firma, yerine iPhone 7’nin kulaklık girişini lightning portuna taşıyarak çözmüştü.

Bunun için kutudan lightning bağlantısına sahip olan yeni EarPods ve jak girişini lightninge çeviren bir aparat ekleyen Apple, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan i7’nin ses çıkarması ve uçak modundan geri dönememe sorunlarının ardından şimdi de bu port ile alakalı sorun ortaya çıktı.

Birçok kullanıcının ilettiği şikayete göre lightning portundan takılan yeni kulaklık birkaç dakikalık müzik deneyiminin ardından üzerinde bulunan kumandası kullanılamıyor. Aynı zamanda içerisinden çıkan dönüştürücü ile de bir kulaklığı taktığınızda aynı sorunun yaşandığı belirtiliyor.

Apple’ın ortaya çıkan bu üçüncü sorunun ardından ise kısa sürede bir fix paketi çıkartarak hepsini gidereceği konuşuluyor. Ancak bakalım iPhone 7’de birden bire artmaya başlayan sorunların devamı gelecek mi hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0