iPhone 7'den Sonra HTC Bolt da Standart Kulaklık Girişinden Vazgeçiyor

0
0
0
0
0
Yeni amiral gemisi HTC Bolt'un görselleri internet ortamına sızan HTC, görünen o ki standart kulaklık girişi yerine USB-C ses çıkışını tercih etmiş.

Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 7’de standart 3mm kulaklık girişini kaldırarak, ses çıkışını USB-C üzerinden sağlama kararı almıştı. Kimilerinin hoşuna gitse de çoğunlukla tepkiyle karışlanan bu değişiklik, HTC tarafından da uygulanacak gibi görünüyor.

HTC’nin yeni amiral gelimisi olması beklenen HTC Bolt’a ait internete sızan görüntülerde, telefonun kulaklık girişi olmadığı görülüyor. 5.5-inch’lik bir ekrana sahip olan Bolt, genel hatlarıyla HTC 10 ‘u andıran bir tasarıma sahip. Kullanıcıların yalnızca USB-C kulaklık ya da Bluetooh kulaklık kullanabilecekleri bu telefonda, genel olarak HTC telefonlarda görülenin aksine, tek bir hoparlör bulunuyor.

Bu ayın sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen HTC Bolt, 18 megapiksellik bir arka kameranın yanında, 3 GB RAM kapasitesine ve 64 GB artırılabilir dahili hafızaya sahip. Android 7.0 sürümüyle çıkması beklenen telefonun microSD kart desteği de mevcut.

Yeni nesil akıllı telefonlarda USB-C teknolojinin kullanılmaya başlanmasıyla birlikte üreticiler, özellikle telefonlarda yer açmak ve maliyeti düşürmek adına, 3 mm standart kulaklık girişlerinden vazgeçmeye başladılar. Kullanıcıların henüz alışmakta güçlük çektiği bu değişiklik, bakalım HTC Bolt’a ne şekilde yansıyacak.

Kaynak : http://www.cultofmac.com/449423/htc-plans-copy-iphone-7s-hated-feature/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0