iPhone 7 Hakkında Bugüne Kadar Gizli Kalmış Bir Yenilik Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
iPhone 7 hakkında sızmayan ne kaldı diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bugüne kadar pek değinilmemiş yeni bir özellik hakkındaki iddialar şaşırtıcı.

Apple’ın gelecek telefonu iPhone 7’nın nasıl olacağı hakkında artık hepimiz az çok bir fikir sahibiyiz. Özellikle son birkaç aydır gelen sızıntılar hem tasarım hem de özellikler açısından karşılaşacağımız cihaz hakkında birçok bilgiyi bizlere sundu.

Buna rağmen, hala kıyıda köşede kalmış bazı detaylar gelmeye devam ediyor. Tabii ki bunların yüzde 100 doğru olup olmadığını bilemiyoruz ama yine de “sızacak daha bir şeyler varmış demek ki” diye düşünmekten kendimizi de alamıyoruz. Son iddialar iPhone 7’nin şarj teknolojisine yönelik. Gelecek telefonda hızlı şarj teknolojisinin destekleneceği görsel sızıntılar ile iddia ediliyor.

Macrumors sitesinin yayınladığı fotoğraflarda iPhone 6s ve iPhone 7’ye ait olduğu iddia edilen logic board’lar karşılaştırılıyor. Geçerli iPhone modellerinde  1A/5W şarjlayıcılar bulunduğu belirtilen paylaşımda, iPhone 7’nin en az 5V2A ile geleceğini ve “hızlı şarj” özelliğini destekleyeceği belirtiliyor. Aslında iddialar Macrumors sitesine değil The Malignant adlı bir Twitter hesabına ait. Paylaşılan bilgilerin ise Çin merkezli kaynaklara dayandırıldığı belirtiliyor. Eğer iddialar gerçek çıkarsa iPhone 7 satın almayı düşünenler içni sevindirici bir haber olacağı kesin.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0