iPhone 7 ile Gelen Kulaklık Videolu Olarak Sızdırıldı

0
0
0
0
0
iPhone 7 ile Gelen Kulaklık Videolu Olarak Sızdırıldı
3.5mm’lik kulaklık girişi olmayan iPhone 7’nin nasıl bir kulaklıkla geleceği merak konusuydu. Cihazla birlikte gelecek yeni Apple EarPod’un videosu yayınlandı.

Apple’ın bu yıl tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 7 ile ilgili sızıntılar uzun süredir gelmeye devam ediyor ancak cihaz hakkındaki ilk sızıntı cihazın 3.5mm jack (kulaklık) girişi olmayacağını gösteriyordu. Daha sonra iPhone 7’de kulaklık girişi olmayacağı sızdırılan diğer bilgilerle de desteklendi. Bu durum cihazın nasıl bir kulaklıkla geleceği konusunda merak uyandırıyordu.

iPhone 7’nin kablosuz kulaklıkla ya da Lightning çıkışına sahip kablolu bir kulaklıkla geleceği konuşulurken Apple’ın hem kablosuz hem de kablolu yeni kulaklığı sızdırılmıştı. Bu durum kafaları daha da fazla karıştırsa da iPhone 7 ile gelecek kulaklığın Lightning kablolu olacağı yayınlanan bir videoyla ortaya çıktı.

Peki kablosuz kulaklık ne olacak?

Şu anda paylaşılan detaylar iPhone 7’nin Lightning kablolu kulaklıkla birlikte kutudan çıkacağını ancak telefonu hem şarj edip hem de kulaklık takmak isteyen kişiler için (ya da kablosuz kulaklık istemeyenler için) Apple’ın AirPod adında kablosuz kulaklığını da satışa sunacağını gösteriyor.

iPhone 7’nin kulaklığıyla ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0