iPhone 7’lerin (ya da 6SE) Fiyatı ve Çıkacağı Tarihle İlgili Yeni İddialar!

0
0
0
0
0
Yeni gelen bilgiler, yeni iPhone modellerinin beklenenden erken zamanda tanıtılabileceğini ve biraz daha düşük fiyata sahip olabileceğini gösteriyor.

Yeni iPhone’ların isminin ne olacağı konusunda bazı söylentiler bulunuyor. Birkaç gün önce iPhone 7 olarak gelmesi beklenen (doğal olarak) son jenerasyon iPhone’ların iPhone 6SE ismiyle gelebileceği söyleniyor. Bunun dışında Twitter fenomeni @EvLeaks, duyuru tarihinin 12 Eylül’de olacağını iddia etmişti. PhoneArena ise lansmanın daha erken bir tarihte yapılabileceğini iddia ediyor. Bunu destekleyen görüşlerinden bahsedecek olursak, Apple’ın satışa sunacağı yeni cihazlarının tanıtım tarihini her zaman bir hafta öncesinden, Salı ya da Çarşamba günü yapma alışkanlığından söz ediliyor. @EvLeaks'in işaret ettiği tarih (12 Eylül), Pazartesi gününe denk geliyor. O yüzden bu tarihin 6 ya da 7 Eylül’e çekilme ihtimalinin olduğu belirtiliyor. Satışa çıkacağı tarihin 16 Eylül’de olacağı konusunda ise her iki tarafın görüşü aynı. Bunun bir tahmin fakat gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Son olarak fiyatına değinelim. Bir ay önce yaptığımız bir haberde yeni iPhone’ların fiyatlarının sızdırıldığından ve en düşüğünün 800 dolar olacağından bahsetmiştik. İddia edilen son fiyatlar ise bir hayli düşük: iPhone 7 / 6SE 650 dolardan, iPhone 7 Plus / 6SE Plus’ın ise 750 dolardan satışa sunulacak. Bunlar, en düşük depolamaya sahip olan cihazlar olarak belirtiliyor ve bir üst depolamaya sahip modellerin arasında 100 dolarlık bir farkın olacağı söyleniyor (genelde de böyle oluyor zaten).

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-7--6SE-price-and-release-date-expectations_id83527
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0