iPhone 7'nin 5. Rengi Ne Olacak: Mavi Yerine Başka Bir Renk Gelebilir!

0
0
0
0
0
Yeni iPhone 7 ile ilgili merak edilenlerden biri de cihazın hangi renklere sahip olacağı. Artık klasikleşen uzay grisi, gümüş, altın ve rose renklerin yanına gelecek renk ile ilgili son iddialara birlikte göz atalım...

Apple’ın 7 Eylül tarihinde tanıtacağı yeni telefonu iPhone 7’de 5. bir renk seçeneğine yer vermesi bekleniyor. Bu konudaki ilk iddialar koyu mavi bir iPhone 7’nin bizleri beklediği yönündeydi. Buradaki haberimizde görseller ile paylaştığımız koyu mavi iPhone 7 iddialarının aksine Japonya merkezli yeni iddialar başka bir renge işaret ediyor.

Mac Otakara sitesinin haberine göre, iPhone 7 ile birlikte “parlak siyah” renk seçeneği sunulabilir. Bu iddiasını görseller ile destekleyen site, iPhone 7’ye ait olduğu iddia edilen sim kart soketinin ve kasanın görüntülerini paylaşmış. Özellikle sim kart soketinde parlak siyah rengin uzay grisinden oldukça farklı olduğu görülüyor. Apple’ın yeni renk seçimi popüler Star Wars karakteri Darth Vader’ın parlak maskesine benzetiliyor.

Mac Otakara’nın verdiği bilgiler arasında koyu mavi renk seçeneği ise yer almıyor. Bakalım iPhone 7 ile birlikte gelen 5. renk koyu mavi mi yoksa parlak siyah mı olacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0