iPhone 7'nin Adını Vodafone Doğruladı!

0
0
0
0
0
Apple'ın yeni iPhone'unun ismi ne olacak tartışmalarında son ipucu ortaya çıktı. Vodafone Hollanda resmi sitesinde iPhone 7 adı açıkça görüldü.

Apple’ın 7 Eylül tarihinde tanıtılacağı resmileşen yeni telefonu hakkındaki en büyük tartışmalardan birisi de cihazın hangi isimle anılacağıydı. Geleneksel sıra ise iPhone 6s’ten sonra iPhone 7’nin gelmesi gerekiyor. Buna rağmen, cihazın tasarım çizgilerinin iPhone 6 serisine benzemesi ve görünümde büyük farklılıklar içermemesi isminin iPhone 6 SE olarak adlandırılabileceği iddialarını beraberinde getirmişti.

Bu konudaki iddialar son günlerdeki bazı sızıntılarla da desteklendi. iPhone 6 SE’ye ait olduğu iddia edilen bir kutu ortaya çıktı ve tartışma alevlendi. Son ipucu ise Çin merkezli sızıntılara karşın çok daha güvenilir bir kaynaktan. Neowin sitesinin haberine göre, Vodafone Hollanda’nın resmi sitesindeki iPhone bölümünde “iPhone 7 çok yakında” ifadesi eklendi. Böylece, ilk kez resmi bir yerden iPhone 7 ismi doğrulanmış oldu. Vodafone’un Apple’ın birçok ülkedeki satış partnerlerinden biri olduğu düşünülürse iPhone 7 ismi artık kesin diyebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0