iPhone 7'nin Kamerası Bu Sefer Ortalığı Coşturmaya Geliyor

1
0
0
0
0
iPhone 7'nin Kamerası Bu Sefer Ortalığı Coşturmaya Geliyor
Kamera konusuna bu sene tam anlamıyla el atan Apple, iPhone 7 modelinde 4K çözünürlükte 60FPS video kaydı yapabilen bir kameraya yer verecek!

Bugüne kadarki iPhone modellerinin kararlı ve iyi bir görüntü yakaladığını biliyoruz ancak özellikle kamera konusunda iPhone'ların diğer bazı amiral gemisi modellere göre geride kaldığı açıkça ortada.

Ancak Apple, rakiplerinden belki de biraz geri kaldığı tek nokta olan kamera konusunda önemli adımlar atıyor. Yarın Türkiye saati ile 20:00'da düzenlenecek Apple etkinliğiyle San Francisco'da tanıtılacak olan iPhone 7'nin tanıtımına bir gün kala, cihazın kamerasına dair önemli bir bilgi Vietnamlı site tarafından paylaşıldı.

Yayınlanan önemli bir sızıntıya göre Apple iPhone 7'nin arka kamerası 60FPS'de 4K video kaydı yapabilecek. Cihazın 4K'da bile 60FPS video kaydı yapabilmesi cihazın kamerasının ne kadar geliştiğini basit bir şekilde simgeliyor. Ayrıca bazı analistler iPhone 7'nin arka kamerasında 4 tonlu LED flash ve OIS desteğine de yer vereceğini de söylüyor.

Üstelik bu haberde bahsettiğimiz tüm detaylar standart iPhone 7 modeli için geçerli. Çift arka kamerayla gelecek iPhone 7 Plus modeli kamera anlamında çok daha başarılı bir performans sergileyecektir.

Tüm detaylarıyla yarın resmi olarak tanıtılacak iPhone 7'nin basın toplantısını Webtekno canlı yayınıyla hem sıkılmadan hem de detaylarıyla takip edebileceksiniz. Yarın akşam Webtekno'da iPhone 7 canlı yayınında görüşmek üzere :)

BONUS

Ayrıca birkaç ay önce yayınladığımız "iPhone 7 Nasıl Olacak?" videosunda bugüne kadar çıkan birçok kesinleşen sızıntıyı önceden derlemiştik. İlgili videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0