iPhone 7'nin Kamerası Gece Çekimlerinde Ne Kadar Başarılı?

0
0
0
0
0
iPhone 7'nin Kamerası Gece Çekimlerinde Ne Kadar Başarılı?
Apple, iPhone 7'nin gece çekimlerinde oldukça iddialı olduğunu kanıtlayan yeni bir video yayınladı.

Apple, daha önceki iPhone 6S modeline göre iPhone 7'nin kamerasını geliştirerek daha düşük diyafram açıklığına sahip olan ve böylelikle daha fazla ışık alabilen bir kamerayı hem iPhone 7 hem de iPhone 7 Plus modellerinde kullanmıştı.

Daha önce gece çekimlerinde en iddialı marka Samsung olurken, Apple son yayınladığı reklam filmiyle gece çekimlerindeki tahtın sahibi olduğunu açıkça ilan etmiş durumda.

Apple iPhone 7'nin 16MP çözünürlüklü f/1.8 diyafram açıklığına sahip arka kamerasıyla çekilen görüntüler açıkçası bir film sahnesini aratmayacak nitelikte. Ancak Apple'ın bu görüntülerin üzerinde oynama yapıp yapmadığı bilinmiyor. Yine de iPhone 7 Plus'ın Samsung Galaxy S7'yi tahtından edebilecek düzeyde bir kamerası olduğu ortada.

Tabii öte yandan Samsung ve Apple kamera konusunda rekabet ederken Google'ın yeni tanıttığı Pixel telefonlar da kamera konusunda bir hayli iddialı ve kağıt üstünde en iyi kamera deneyimine sahip. Yıla kamerasıyla damga vuracak telefonu ise muhtemelen Google Pixel'in yaygınlaşmasıyla öğreneceğiz.

Apple'ın yayınladığı bu reklam filmini hemen aşağıdan izleyebilir ayrıca iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a bu bağlantıya giderek Teknostore'dan sahip olabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0